Amatörradiomässa 2021

Radiomässan 2021 kommer ske 2 oktober

Norrköpings Radioklubb och FRO Norrköping genomför årets Amatörradiomässa med loppis på en ny plats. Den tidigare lokalen är just nu vaccinationscentral så vi kommer vara i Östra Stenby Bygdegård som ligger ca 15 km utanför Norrköping på Vikbolandet. Det är enkelt att hitta, bara följa väg 209 mot Arkösund så åker man förbi bygdegården som är svår att missa. Gratis parkering.

Hjärtligt välkomna för att fynda och/eller sälja:

• Kom och fynda eller sälj (boka bord - se nedan), det blir massor av radioprylar
  • Gammalt och nytt presenteras i en härlig blandning
  • Radiostationer, antenner, koaxialkablar med/utan antennkontakter
  • Elektronrör, halvledare och komponenter
  • Amatörradioböcker och tidningar
  • Elektronik och hemmabyggen
  • Raspberry och Arduino
  • Hemautomation

Sist men inte minst: Tag chansen för ett eyeball-QSO med gamla och nya radiovänner

Bokning av bord

Tacksam om att så tidigt som möjligt få bordsbokningar. Borden kostar 150 kr per bord om 170 cm. Maila bokning@sk5bn.se . Betalning i förskott till klubbens bankgiro 217-1882 när din bokning är bekräftad.

Hålltider

Kl. 0900 Cafeterian öppnar

Kl. 1000 Insläpp (entré 40:-)

Kl. 1230 Lotteridragning

Har Du svårt att hitta, anropa SK5BN över VHF-repeatern på kanal RV-48 (f.d. R-0) / Öppning lång 1750-ton eller DTMF-ton 5.